Doe je mee?

Van harte welkom 2021! Een schoon jaar vol mogelijkheden. De campagne voor de Tweede Kamer zal mij vooral de eerste maanden van 2021 genoeg bezig houden. Ik heb zin in de campagne en draag graag namens Overijssel bij aan een positieve uitslag. Met een mooi team kandidaten en veel vrijwilligers gaan we een positieve campagne neerzetten.

Natuurlijk zijn voor het slagen van de campagne vele lokale vrijwilligers nodig. De campagne zal zowel fysiek als digitaal inhoud gaan krijgen. Heb je talent voor het maken van filmpjes, teksten of loop jij in jouw wijk graag folders door brievenbussen te stoppen of wil je enkele uren flyeren op de markt of bij de supermarkt? Je bent van harte welkom bij je lokale D66 afdeling of mail of app mij en dan zorg ik er voor dat je verbonden gaat worden aan campagneteams in de diverse steden/gemeenten.

Meedoen kost energie, meedoen doe je voor een sterker sociaal liberaal geluid in de Tweede Kamer. En als velen op mij stemmen help je mee meer Overijssel naar Den Haag te brengen.  En natuurlijk kun je ook je landelijk melden als je mee wilt doen. Van harte welkom!  zie voor landelijke aanmelding: https://d66.nl/meedoen/campagne/

 

Meedoen in de campagne