Mooi winterweer voor NS

treinGisteravond gedoe met NS en toch waren mede lotgenoten rustig en ontspannen op Duivendrecht, in Weesp, in Amersfoort en in Deventer. Al die stations heb ik gehad om na een staande reis van ruim 3 uur thuis te komen. Leuke gesprekken met mensen gehad. Een sfeer zoals ik beleefde bij de laatste echte winter. Allemaal hebben we er last van maar we maken er het beste van. Heb leuke gesprekken met mensen gehad. Een student europees recht vertelde nog niet te weten welk werk ze zou gaan doen. Ze vond haar generatie (ik schat haar 25) nogal wisselend in dat soort keuzes en ze had daar zelf ook nog last van. Ik wens haar een keuze die bij haar past. Inmiddels in de donkere dagen. Vanmiddag de tuin winterklaar gemaakt. Nog een middag en het is klaar. De herfst kan uit mijn hoofd. Het is bijna winter